2013. október 9., szerda

2013. ŐSZI MEGJELENÉSEK - Romantika / Erotika

36 romantikus / erotikus könyv kerül kiadásra az elkövetkezendő 2 hónapban. Íme a választék:

JACI BURTON: A tökéletes játék
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.11.06.

Mick Riley, a profi futballista és nagyvilági életmódja a legutolsó dolog, amire Tara Lincoln partiszervezőnek szüksége van, annak ellenére, hogy a férfi forró és szenvedélyes egyéjszakás kalandjuk során már bebizonyította, nem csupán a pályán állja meg a helyét.
Tarát egy korábbi szerelmi csalódása olyan mélyen megsebezte, hogy többször nem akarja kitenni magát hasonló fájdalomnak.
Ám Mick a fejébe vette, hogy legyőzi a lány ellenállását és ebben semmi sem állíthatja meg. Tökéletes játékot eszel ki, hogy elnyerje Tara szerelmét.


KRESLEY COLE: A sötétség démona
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.14.

Kresley Cole története szenvedélytől fűtött mese egy kitaszított démonról, akit vámpírvérrel mérgeztek meg. És egy sebezhető fiatal boszorkányról, akit a férfinak még önmagától, vámpír énjétől is védelmeznie kell.













JENNIFER BLAKE: A grácia csábítása
A három grácia trilógia III.
I.P.C. Könyvek
Várható megjelenés: 2013.10.31.

Lady Marguerite Milton, a harmadik graydoni grácia éppen a Lord Halliwell-lel kötendő esküvőjére tart lovas kíséretével, amikor hirtelen felbukkan a rettenthetetlen Aranylovag, és magával ragadja a hölgyet.
Nem sokkal később a férfi felfedi magát. Kiderül, hogy nem más ő, mint az ifjú David, az egykori fegyverhordozó, aki Marguerite-nek ígérte a szívét, és megesküdött, hogy lovagjaként szűzi tiszteletben tartja őt, és mindig védelmezni fogja - és akinek a leány számtalan könyörgő levelet írt, hogy segítsen megakadályozni az esküvőjét.
Hamarosan kiderül, hogy mindketten VII. Henrik cselszövésének áldozatai: a királynak szüksége van David szolgálataira, ugyanis úgy kívánja visszaszorítani a yorkista trónkövetelő, Perkin Warbeck-féle zendülést, hogy előléptet egy újabb trónbitorlót, IV. Edward elveszett fiát, ezáltal jogos trónutódot - David személyében. A lovag belemegy a titkos színjátékba, ez azonban egyet jelent a korona elleni összeesküvéssel...
Vajon sikerül-e Davidnek hitelesen alakítania a királyi sarjat, szembeszállnia Lord Halliwell, Warbeck és a király embereivel, miközben csak egy dologra tud gondolni: hogyan érhetné el, hogy Lady Marguerite feloldozza őt esküje alól, és szerelmük végre beteljesedhessen?

ALI McNAMARA: Notting Hillből szeretettel
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.11.08.

Scarlett imádja a filmeket. Vajon jegyesét, az érzékeny Davidet is szereti ennyire? Ideje lenne eldöntenie, hiszen a nagyszabású esküvő már a küszöbön áll.
Amikor Scarlett lehetőséget kap, hogy egyik kedvenc filmje forgatásának a színhelyén, Notting Hillben vigyázzon egy házra, azonnal lecsap a felkínált ajánlatra. De az élet a filmvásznon kívül is elég meglepetést tartogat számára, főleg az új szomszéd beköltözésével. Sean szörnyen idegesítő és szörnyen jóképű...
Scarlett hamarosan saját külön bejáratú romantikus komédiájának női főszerepében találja magát... de melyik férfihős nyeri el végül a szívét?







MAIL KAROLIN: Lopott boldogság
Kalliopé Kiadó
Várható megjelenés: 2013.10.30.

Egy tökéletesnek hitt huszonöt éves házasság is okozhat meglepetéseket az egymást szerető feleknek? Lehet egyszerre két férfit vagy két nőt szeretni? A negyvenes évei derekán járó Helga még mindig szép és vonzó. Hirtelen toppan életébe Alessandro, a jóképű, gazdag üzletember, akinek szívében a nő látványa régóta szunnyadó érzéseket támaszt fel. Helga kérdések és kétségek erdejében találja magát, s maga sem tudja, hogy nőként, anyaként, vagy feleségként keresse-e a választ. A váratlan szerelem és az örök nő azonban nem hátrál benne: kicsikarni igyekszik néhány nap lopott boldogságot. A nem mindennapi történet a jelen kor nőinek, asszonyainak küzdelmes életét mutatja be temérdek izgalommal, meglepő fordulatokkal - és némi romantikával.





DEBBIE MACOMBER: Egy új kezdet
General Press Kiadó
Várható megjelenés: 2013.10.29.

Libby Morgan egy jól menő seattle-i ügyvédi iroda fiatal és igen ambiciózus munkatársa. Férjétől régen elvált, és minden idejét a karrierje építésének szenteli. Minden esélye megvan rá, hogy régen várt célját elérje, és kinevezzék cégtárssá. Egy nap, amikor a főnöke hívatja, biztosra veszi az előléptetést, ám e helyett azonnali hatállyal menesztik. Libby a mélypont után új életet kezd, amely egészen más, mint a korábbi. Lassan felfedezi, hogy a munkán kívül is van élet: újra elkezd kötni, önkéntes lesz a kórház csecsemőosztályán, és barátokra lel. A szerelem is rátalál egy jóképű orvos személyében, ám ekkor egy valóban visszautasíthatatlan ajánlattal keresik meg a régi munkahelyéről. Libbynek szembe kell néznie azzal, hogy amit eddig felépített, ismét elveszítheti. Vajon megér annyit a rég áhított vezetői állás, hogy elveszítse azokat, akiket szeret? És Libby dönt...
Debbie Macomber (Angyali segítség, A szív titkai) legújabb könyve mélységes megértéssel és sok szeretettel mutatja be hősnőjének útkeresését, amelynek során megtapasztalhatjuk, milyen igazán, teljes szívvel élni az életet.

K. A. LINDE: Nincs kötelezettség
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.11.

Jack és Lexi kapcsolata igencsak rendhagyó. Két év hallgatás után a lány kap egy telefonhívást, s ez mindent megváltoztat.
Micsoda dolog, hogy Jack, az exvőlegénye arra kéri, egyengesse az útját az új nőjénél, Bekah-nál? Mindazok után, amit együtt átéltek? Ráadásul a férfi a közös múltjukra hivatkozik! Lexi nem akar hinni a fülének.
Vajon hogyan viselkedik Lexi ebben a szívszorító drámában? Szakít egykori jegyesével, de most már tényleg és igazán? És mit ügyködik Bekah meleg fivére, aki, úgy tűnik, mindig jó időben van jó helyen? Ki lehet-e bogozni egy elképzelhetetlenül gubancos, titkokkal teli múltat? Kész katasztrófa.
Lexi Atlantába utazik Jack után, hogy végre állásfoglalásra késztesse a férfit. Vajon az előttük sorakozó számtalan akadályt sikerrel veszik vagy elbuknak?




LAKATOS LEVENTE: Aktus
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.11.04.

A tragédia, amelyről egyikük sem tehet, mégis az árnyékában kell élniük. A kegyetlen igazság, amely mindkettejüket egyszerre roppanthatja össze. És a visszavonhatatlan ígéret, amely garantálja, hogy találkozásukkor fény derül a titokra.

Anna, a húszas évei elején járó táncterapeuta életcélja, hogy segítsen sebzett lelkű embertársain. Lélektánc névre keresztelt kurzusának ajtaja mindenki előtt nyitva áll, ám a jóhiszeműségével visszaélnek. Egy este titokzatos fiatal férfi érkezik a foglalkozásra, megjelenése fenekestül felforgatja Anna nyugodt életét. Pedig ekkor még nem is sejti, hogy Richárd súlyos titka az ő múltját, jelenét és jövőjét is alapjaiban írja át. Szenvedélyes kapcsolatuk időzített bomba, amely azonban nem csak egyszer robban...

A Dr. Lengyel-sorozat harmadik kötete emberi mohóságról, sóvárgásról és vétkekről szól - szigorúan 18 év feletti olvasóknak.


JULIE KLASSEN: Álruhás szerelem
General Press Kiadó
Várható megjelenés: 2013.10.15.

A gyönyörű, ámde fennhéjázó Margaret Macy kiváltságos és védett életet él, udvarlók hada veszi körül, köztük a tudós Nathaniel Upchurch, valamint a férfi bátyja, a jóképű szoknyapecér, Lewis. Margaret apja váratlan halála azonban mindent megváltoztat: anyja újból férjhez megy, és a lány mostohaapjának egyetlen célja, hogy megszerezze a rá váró örökséget. Ennek érdekében attól sem riad vissza, hogy erőszakot alkalmazva hozzákényszerítse a lányt az unokaöccséhez.
Mivel Margaret senkitől sem remélhet segítséget, elszökik otthonról. Kevéske pénze fogytán, így kénytelen munkát vállalni: egy vidéki udvarházba szegődik szobalánynak. Nem kell mást tennie, mint hogy megőrizze inkognitóját, amíg hozzá nem jut az örökségéhez. Munkaadóinak egyike azonban nem más, mint Nathaniel Upchurch, akit a lány korábban kikosarazott abban a reményben, hogy a férfi bátyjához mehet hozzá...
Julie Klassen elragadó romantikus regényében nemcsak az érzések kavalkádjába, de a vidéki udvarházak személyzetének mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk.

ELIZABETH HOYT: Csillapíthatatlan vágy
General Press Kiadó
Várható megjelenés: 2013.10.31.

Lady Hero Batten élete tökéletes: gazdag, arisztokrata családból származik, kifogástalan neveltetést kapott, és egy magas rangú, jóképű férfi jegyese. Kell-e egy nőnek ennél több?
Eljegyzési bálján azonban Hero élete váratlan fordulatot vesz. A lady véletlenül rossz szobába nyit, ahol kompromittáló helyzetben találja Lord Griffin Readinget, a hírhedt nőcsábászt. Pár perccel később az is a tudomására jut, hogy a férfi jövendőbeli férjének öccse...
A kezdeti ellenszenv és a végletekig eltérő életszemléletük ellenére a két emberről lassan kiderül: nem is különböznek annyira egymástól. Lady Tökéletes, a helyi árvaház jótékonykodó pártfogója nem is annyira tökéletes: a férfi felébreszti szunnyadó érzékeit, és kibillenti a józan megfontoltság és erényesség állapotából. Az életet látszólag nagykanállal habzsoló, kétes ügyletekkel foglalkozó Lord Szégyentelennek pedig nagyobb a szíve, mint mutatja...
Elizabeth Hoyt (Bűnös szándék) regénye ezúttal sem hagyja cserben a rizsporos intrikák, buja érzékiség és fordulatokban gazdag történetek kedvelőit.

J. STERLING: A hibátlan játék
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.14.

Nem így és nem ezt akarták.
És mégis...

Két fiatal, Cassie Andrews és Jack Carter kezdi meg tanulmányait a főiskolai előkészítőn. Amikor Cassie megismeri az emelkedő csillagú baseballreménységet, Jacket, határozott szándéka, hogy nagy ívben elkerüli ezt a beképzelt fölényes alakot. Ám Jack egészen másképp képzeli: randizni akar a lánnyal.

Mindketten sérült lelkűek, tele bizalmatlansággal, félnek kitárulkozni a másik (és önmaguk) előtt, és így vágnak bele ebbe az érzelmi utazásba, amely a szerelemről és a megbocsátásról szól. De a hosszú út végén talán meg lehet ragasztgatni az összetört szíveket…

Mert az élet néha durva és kegyetlen, mielőtt gyönyörűvé válna...



LOUISA YOUNG: Drágám, csak el akartam mondani neked
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.10.

Drága Nadine-om!
Csak el akartam mondani neked, még mielőtt táviratot kapnál, hogy augusztus 21-én beutaltak a 36-os számú tábori kórházba egy kis sebesüléssel...
Most kényelmesen fekszem az ágyban, és a legjobb sebészek meg ápolónők megteszik értem mindazt, amire szükségem van.
Majd írok, hogy miként boldogulok, de innen már nem, mert arra számítok, hogy rövidesen elhagyom a támaszpontot.
Szeretettel: Riley Purefroy 1917 augusztusa
Egy levél, két szerelmes, egy borzasztó hazugság.








NYRAE DAWN: A játszma
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.14.

A tizenkilenc éves Cheyenne megpróbálja tökéletesnek mutatni az életét, hogy elfedje múltja emlékeit. Amikor első főiskolás évében belefut a barátjába, aki egy másik nővel van, e tökéletes kép veszélybe kerül. A huszonegy éves Colt sosem akart főiskolára menni, és sose számított rá, hogy viszi valamire az életben, de mivel haldokló anyjának az a kívánsága, hogy végezze el a főiskolát, nincs más választása, mint úgy tenni, mintha ezt szeretné. Cheyenne-nek szüksége van egy álbarátra, hogy visszaszerezze volt fiúját, Coltnak pedig pénz kell, hogy gondoskodjon a mamájáról, úgyhogy alkut kötnek, amely mindkettőjüknek előnyös. De mi van, ha Cheyenne múltja nem olyan, amilyennek gondolja? Nemsokára már egy másik játszmát játszanak - belegabalyodnak egymásba, hogy elfeledjék fájdalmukat. Minél jobban játsszák a játszmát, annál inkább érzik az egyetlen valóságos dolognak. Cheyenne is, Colt is tudja, hogy az élet sosem könnyű, de egyikük sem számít a tragédiára, amely azzal fenyeget, hogy véget vet játszmájuknak, és örökre elválasztja őket.


KAREN ERICKSON: Játék a házassággal
Ulpius-ház Könyvkiadó
(Erotikus)
Várható megjelenés: 2013.10.15.

Mélyre hatol, hogy magához láncolja a nőt
Sheridan Harper, a megélhetéssel küszködő festőnő, sosem hitte volna, hogy perzselően forró éjszakát tölt majd el Jared Quinn-nel, a helyi profi futballcsapat, a San Jose Hawks szédítő sztárhátvédjével. És még jobban megdöbben, amikor Jared házi publicistája ajánlatot tesz neki: kössön névházasságot a játékossal, hogy távol tartsák Jaredtől a pletykalapokat. Ha ilyen közel lenne Jaredhez, az túl nagy csábítást jelentene, ezért Sheridan, hogy megóvja szívét, ragaszkodik hozzá, hogy a szerződésbe titkos cikkelyt foglaljanak, amely megtiltja kettőjük közt a szexet.
Jared meg akarja tartani hátvédi állását, és San Joséban akar maradni. Nőfaló híre miatt már túl sokszor került a főcímekbe, de kedves, szenvedélyes, új feleségében van valami, ami megmagyarázhatatlan módon csábítja. Szigorúan tilos köztük mindenféle meghittség, de amikor a testek a mélybe zuhannak, követik-e őket a szívek?



SAMANTHA ANN KING: Osztozni Hailey-n
Ulpius-ház Könyvkiadó
(Erotikus)
Várható megjelenés: 2013.10.10.

Vajon mi lehet Hailey Anderson sötét titka? A lány évek óta őrülten vágyakozik bátyja két legjobb barátja után. Mark Allennek, a szenzációs faszobrásznak és a jóképű doktornak, Tony Adamónak sejtelmük sincs róla, hogy minden éjjel róluk fantáziál a lány.
Egy csúnya szakítás után Hailey igyekszik távol tartani magát durva barátjától. Alig várja a kéthetes hawaii utazást bátyjával és annak két szexi barátjával, hogy Mark és Tony napbarnított, izmos testén legeltethesse a szemét. Még akkor is, ha nem érhet hozzájuk.
Ám - várakozásával ellentétben - a két férfi nem kishúgaként tekint rá. Az édes hármas izgató játékokat űz, és nem enged be kívülállókat a kapcsolatba. Mindkét férfi akarja Hailey-t, és elfogadják, hogy osztozniuk kell rajta. A forró valóság ezerszer jobb, mint a tiltott fantáziálgatás. Ám egy nap Hailey volt barátja fenyegetni kezdi új keletű boldogságukat...




JAY CROWNOVER: Rule
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.15.

Shaw Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archerbe, hogy meglátta őt.
A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.
Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.
Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony - és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.
De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.
A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb... egymást.


KATIE ASHLEY: Az ajánlat
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.14.

Az Aidan árulását követő héten Emma mindent megpróbál, hogy továbblépjen. Figyelmen kívül hagyja a töméntelen SMS-t, hangüzenetet és virágot, nem biztos benne, hogy vissza akarja szerezni a férfit. Ám Aidan nem adja fel harc nélkül, különösen addig nem, míg Emma végre hajlandó meghallgatni, milyen múltbéli titok okozza Aidan irtózását a kötelességvállalástól. De a sors közbeszól, amikor a koraszülés fenyegetése két hétre ágyhoz köti Emmát. Aidan meghökkentő ajánlattal áll elő. Szerelme próbájául és a még meg nem született fia iránti felelősségérzetből majd ő ápolja Emmát. A nő vonakodva ugyan, de beleegyezik. Aidan óvó, szerető gondoskodása mélységesen meghatja, ám eközben élvezi a sürgősségi osztály orvosának, Alpesh "Pesh" Nadeennek is a rajongó figyelmét. Pesh-ben minden megvan, amire Emma vágyik: sikeres, állhatatos, és kész megállapodni, családot alapítani. Az orvos el akarja nyerni Emma szerelmét, aki nem biztos benne, hogy képes lenne-e viszontszeretni. A szíve ugyanis még mindig azé a férfié, aki összetörte az övét, s aki most kétségbeesetten azon igyekszik, hogy visszaszerezze őt.



ERICA BAUERMEISTER: Tedd meg magadért!
Pioneer Books
Várható megjelenés: 2013.10.14.

Egy újabb felejthetetlen történet az életről, a szeretetről és a barátság erejéről az "Ízek életre-halálra" sikerszerzőjétől.

Kate ünnepi vacsorára várja a barátnőit seattle-i otthonába. Most először gyűlnek össze mindannyian azóta, hogy meggyógyult súlyos betegségéből. Az öröm pillanataiban a vendégei felvetik, hogy valami őrültséggel kellene megünnepelnie az újraszületését, s rábeszélik, menjen el arra a vadvízi evezős túrára a Grand Canyonba, amit a lánya nézett ki kettejüknek.
Kate beleegyezik, de csak azzal a feltétellel, ha az elkövetkező egy évben a többiek is megtesznek valamit, ami új, nehéz vagy ijesztő; és ők sem választhatják meg a saját feladatukat, ő fogja kijelölni mindegyiküknek. A barátnők attól tartanak, hogy Kate például hegyet mászni küldi el őket, ám az általa kiosztott feladatok ugyanolyan visszafogottak és meglepőek, mint az asszony maga. A személyre szabott, látszólag teljesen hétköznapi tevékenységek - kenyérsütés, kertrendezés, könyvselejtezés, utazás, tetováltatás és gyalogtúra - nem fizikai, sokkal inkább lelki próbatételt jelentenek, mert általuk szembe kell nézniük a saját félelmeikkel, tévhiteikkel, gyengeségeikkel.
A melegséggel, humorral és bölcsességgel átszőtt könyv az életigenlésről szól és a lélek mélyére hatol.

REBECCA DONOVAN: Elakadó lélegzet
Maxim Könyvkiadó
(Romantika / ifjúsági)
Várható megjelenés: 2013.10.16.

"Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat?"
Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé, de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta a zúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy napon váratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ez azzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat...

Miát elnyelte egy szörnyű februári napon a tenger, és számára akkor megállt az idő. Mélyen alszik, mintha nem is akarna felébredni - biztonságban érzi magát. Ismerős hang veszi körül, védelmezi, távol tartja tőle a szenvedést, álomba repíti, ahol közel érezheti magához, akit szeret. Ez a hang erősebb az összes többinél. Szólongatja őt, valamiképp mindenáron fel akarná ébreszteni. De neki esze ágában sincs.
Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékeny reményről. A Elakadó lélegzet a nagy kritikai elismerést aratott trilógia első kötete.


FEJŐS ÉVA: Száz éjjel vártam
Erawan Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.11.29.

"Sajnálni akartam magam, de a vörös énem nem hagyta. Utáltam. A vörös énem ki akart törni, úgyhogy pár nap önsajnálat után elmentem a fodrászhoz, hogy visszanyerjem az eredeti vörös hajszínemet és a régi, problematikus személyiségemet. Gyűlöltem Alexet, pardon: Sanyit, közben tudtam, hogy hálás lehetek neki, mert ha nem hagy el, benne maradtam volna valamiben, amibe csak belekényszerítettem magam.
A kis víkendházban dobozokból öltöztem, és még előttem állt, hogy a családomat is tájékoztassam: feladtam a bérelt lakást, és nem lesz itt sem esküvő, sem semmi.
Ja, és az iskolába visszajött az a tanárnő, akit évekig helyettesítettem. Szóval nyár végén megszűnik az állásom. Hát dióhéjban ennyi. És ez az egész egy palacsintasütéssel kezdődött.
Mondom, hogy a lakások legveszélyesebb helye a konyha."

Andi élete egy csapásra megváltozik, amikor befellegzik a párkapcsolatának, és megszűnik a főállása is. Azt tervezi, hogy egész nyáron egy gumimatracon, önsajnálatban lebeg majd a délegyházi tavon, de a tervét keresztülhúzzák. Andi szeme előtt fényképek kelnek akülönös életre, és a lány talál valamit egy dobozban, ami arra sarkallja, hogy megkeresse a volt élettársát. Közben nem sejti, hogy őt is keresik... Mi köze a lánynak a világ másik részén kitört forradalomhoz? Mi az igazi ok, amiért elhagyta a párja? Számos kérdésre kell választ találnia, és meg kell birkóznia indulataival is, mert a belőle áradó feszültségtől kiégnek a környezetében az izzók, és ha dühös, rövidzárlat keletkezik...

Mi a jó az érzelmi hullámvasutazásban? Leszállhatunk-e szabad akaratunkból erről a hullámvasútról? Fejős Éva 2000-ben írt, eddig kiadatlan regényének hősei ezekre a kérdésekre is választ keresnek. A Száz éjjel vártam rengeteg kalandot tartogat, emellett lelki és fizikai utazásra hívja az olvasókat, sok humorral, érzelemmel és izgalommal.

CECELIA AHERN: Ahol a szivárvány véget ér
Athenaeum Kiadó
Várható megjelenés: 2013.10.25.


Rosie és Alex jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és életre szóló szövetséget kötnek az iskola és a felnőttek zord világa ellen. Az izgalmas órai levelezések alatt még nem sejtik, hogy életük következő jó néhány évét is így fogják eltölteni: egymással levelezve...
A sors újra és újra elválasztja őket egymástól, hogy próbára tegye barátságukat, kitartásukat és őszinteségüket. A gyerekek komoly felnőtté cseperednek: mindketten dolgoznak, házasodnak, gyereket nevelnek, válnak, de a varázslatos kötelék, ami összeköti őket, életük minden öröme és bánata közepette is megmarad. Több van-e köztük puszta barátságnál? Ha kapnának egy utolsó lehetőséget, kockára tennének-e mindent az igaz szerelemért?


CECELIA AHERN: Bárcsak láthatnál
Athenaeum Kiadó
Várható megjelenés: 2013.10.25.

Elizabeth egy vidéki kisváros sikeres építésze, aki, ha a karrierjéről van szó, tudatos és kemény, de az érzelmek terén jócskán van még mit tanulnia. Nem elég, hogy roppant félénk és szinte lefagy a pasik közelében, de mindezek tetejébe magára vállalja zűrös húga kisfiának nevelését is. Egy nap azonban Elizabeth jól megtervezett világába váratlanul betoppan a szerelem; a titokzatos és sármos Ivan képében, aki a visszahúzódó lány életét gyökeresen megváltoztatja. Sőt, a titokzatos idegen nemcsak a lányból farag belevaló és kezdeményező nőt, de az álmatag kisváros életére is jó hatással van. Azonban van még pár megoldásra váró rejtély, mielőtt a "szélesvásznú boldogság" beköszönthet az életükbe. Vajon elég erős lesz-e Elizabeth, hogy megtartsa magának a férfit?






CHRISTINA LAUREN: Gyönyörű idegen
Lilith Könyvek
Várható megjelenés: 2013.11.29.

A "Gyönyörű Rohadék" vadonatúj, perzselő folytatása!
Egy sármos angol playboy. Egy lány, aki végül élni akar. És egy titkos viszony, ami a lehető legélénkebb színekben mutatja meg magát. A fiatal pénzügyi zsenit, Sara Dillont, csalja a pasija, ezért elköltözik New Yorkba, hogy minden komolyabb elkötelezettség nélkül egyszerűen jól érezze magát. Egy bárban találkozik egy ellenállhatatlan, szexi, brit fickóval, és belemegy az egyéjszakás kalandba. De az a mód - és a sebesség -, ahogyan leolvadnak a gátlásai, megváltoztatja a férfihoz való viszonyát: alkalmi partnerből ő lesz számára a Gyönyörű Idegen.
Az egész város tudja, hogy Max Stella imádja a nőket, Wall Street-i rosszfiús sármja számtalan trófeát hozott már neki, de Sara hatására gondolkodott el először azon, hogy talán mégis van valaki, aki a hálószobán túl is a partnere lehet. Annál, hogy olyan helyen találkozzanak, ahol bárki beléjük botolhat, csak egy dolog ijesztőbb Sara számára: az, hogy egy privát helyen túl közel kerüljön Maxhez.




FEDERICA BOSCO: Vigyázz rám, angyal
Libri Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.11.25.

Ám csaknem két hónap után Mia végül magához tér. Valaki azt akarta: jöjjön vissza az életbe - valaki, akivel Mia még tud beszélgetni, és legszívesebben folyton csak őt hallgatná. Aki jobban szereti őt a saját életénél is, és mindent megtett azért, hogy megmentse...













VASS VIRÁG: Sokszor csókol, India!
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.10.

Török Szonja, a kedves, bár néha kicsit elveszett tévés újságírónő négy kudarcba fulladt szerelem és majdnem esküvő után a klímakutató Hargitai Zoltán oldalán - úgy tűnik - megtalálja végre a boldogságot. Vagy mégsem? Egy hihetetlen kaland várja: egy dokumentumfilm forgatására Indiába utazik, és meglátogatja Bombayben Nonitát, az ottani tévé "arcát". India, a titokzatos, azonban nem adja magát könnyen: a mérhetetlen szegénység és az európai szemmel felfoghatatlan luxus, a nagycsalád, a női alárendeltség és kiszolgáltatottság témáit feltáró Szonja életét is fenekestül felforgatja. Veszélybe sodorja a kapcsolatát Hargitaival, egy új szerelmet ígérve, és kikezdi Nonitával való barátságát is. Az elkészült dokumentumfilm pedig fordulópontot jelent a tévés karrierjében. Szonján múlik, hogy mennyit hajlandó kockáztatni azokért, akiket szeret, és mennyit a szakmai elvekért, amikben hisz.

Vass Virág első két regénye, a "Vulévu" és a "Franciadrazsé" egy hét alatt került a sikerlistákra. A Nők Lapja, az Elle, a Metropol és más lapok népszerű szerzője lebilincselő új regényében indiai tényfeltáró élményeit dolgozta fel, hogy a változó, keleti férfi-nő kapcsolatok tükrében saját párkapcsolati dilemmáinkról is hitelesebb képet alkothassunk.

ADDISON MOORE: Szeretni valakit
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.10.

Mi történik, amikor két ember, aki nem hisz a szerelemben, őrülten egymásba esik úgy, hogy azt életükben elképzelni sem tudták? Vonatszerencsétlenség.
Amikor a húszéves Kendall Jordan átkel az országon a Garrison egyetemre, az utolsó dolog, ami eszébe jutna, egy egyéjszakás kaland. Sajnos az elbűvölő Cruise Elton pontosan ezt kínálja neki.
Kendall már régen ráébredt, hogy a szerelem illúzió, amely nem tart örökké, és ezt Cruise is teljes mértékben osztja - valami a lány lelkében mégis azt súgja, hogy szőröstül-bőröstül magának követelje a fiút. Ezért azután maga is szeretne részt venni a játszmában, és azt javasolja, hogy Cruise tanítsa ki őt a Garrison egyetem női playboyának szerepére.
Közben feltámadnak az igazi érzelmek, és sem Kendall, sem Cruise nem tudja, miképp kezelje ezeket. Minden, amiről úgy képzelték, hogy tudják, megváltozik akkor, amikor megtalálják egymásban azt, akit szeretni kell.


MONICA MURPHY: Második esély pasi
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.15.

Romokban hever az életem. Így tudnám összefoglalni jelenlegi helyzetemet. A futballedzőm engem hibáztat a szezonzáró meccs kudarcáért, ahogy az egész csapatom is.
Két teljes hónapot töltöttem azzal, hogy a sebeimet nyalogattam, mint egy igazi lúzer. Elvesztettem a barátnőmet, Fable Maguire-t, az egyetlen lányt, aki igazán fontos nekem, mert azt gondoltam, hogy csak szenved mellettem.
Most rájöttem, én vagyok az, aki nem tud nélküle létezni. Ő hiába csinál úgy, mintha már túltette volna magát a dolgon, tudom, hogy legalább annyit gondol rám, mint amennyit én őrá. Túl jól ismerem. Annyira sebezhető... én csak segíteni szeretnék neki, átölelni és szeretni őt.
Csak annyit kérek, hogy adjon még egy lehetőséget.
Egymás nélkül elveszettek vagyunk, de együtt az örök szerelem vár ránk!



PAPP DIÁNA: Téli fagyi
Bookline Könyvek
Várható megjelenés: 2013.11.20.

Virág harminc elmúlt, de sem az álommeló, sem az álomotthon, sem az álompasi nem akar valósággá válni. Önbizalma, optimizmusa mégis töretlen. Pedig van kivel összemérnie magát. Alig pár évvel idősebb nővére, Judit már régen révbe ért. Jóképű férj, három gyerek, anyagi gondokról nem is hallott, de még rettenetes főnök sem igyekszik pokollá tenni az életét.
Aztán váratlanul Juditot elhagyja a férje egy fiatalabb nő miatt...
Hogyan tud újra magára találni a nővér? És hogyan tud ebben segítségére lenni a kelekótya húg? Talán első lépésként azzal, hogy pici albérletébe költözteti nővérét a zűrös kamaszlánnyal, az iskolát kezdő középsővel, és az épp járni tanuló egy éves unokaöccsel.
És míg a két testvér azon van, hogy Judit szívét összeragasszák, Virág élete is a feje tetejére áll.





LESLEY PEARSE: Bízz Bennem
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.11.

"Bízz bennem! - mondta dühösen. - Ha valaki arra kér, hogy bízz benne, biztos lehetsz abban, hogy végül cserbenhagy vagy fájdalmat okoz."

A népszerű szerző lebilincselő története két gyermekről, akiket az ötvenes években egy ausztrál árvaházba küldtek.
Egész életében azt ígérgették Dulcie Taylornak, hogy vigyázni fognak rá és húgára, Mayre. Bizalmával mindannyiszor visszaéltek. Amikor húgával új életet kezd egy fiatal és izgalmas országban, mégis elhiszi, hogy új esélyt kaptak.
Az új életről, amelyben a testvérpár reménykedett, hamar kiderül, hogy aljas hazugság volt. A szintén árvaházban felnőtt Rossban Dulcie rokon lélekre talál, ám a fájdalmas múlt tovább kísért. Szeretet és törődés nélkül vajon Dulcie elég erős lesz-e ahhoz, hogy kiharcolja magának a boldogságot, és megvédje a húgát?

Lesley Pearse bestsellereiből - Utazók, Emlékek, Titkok, Hit, Remény, Árnyak - több mint hárommillió példányt adtak el világszerte. Pearse, akinek élettörténete maga is kész regény, bravúros mesélő, történeteiben a legnemesebb és leggyűlöletesebb emberi érzelmek csapnak össze, az írónő páratlan érzékkel-érzékletességgel mutatja meg, milyenek is vagyunk valójában; veszélyben, magányban, bűnben és szerelemben.

JENNIFER PROBST: Trükkös házasság
Gondatlanságból elkövetett szerelem...
Libri Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.11.22.

A nagysikerű Érdekházasság után megérkezett a "Milliárdosfeleségek" sorozat második kötete!
Alexa és Nick szerencsésen egymásra találtak, ám ez egyáltalán nem könnyíti meg két barátjuk, az Amerikába elszármazott olasz Michael Conte és Alexa gyermekkori barátnője, Maggie Ryan helyzetét, akiknek igencsak hasonló nehézségekkel kell megküzdeniük.
Michael egyik húga csak akkor mehet férjhez, ha előbb ő, a báty is megnősül. Ősi hagyomány írja ezt elő az Alpok lábánál elterülő Bergamóban, de Michaelt apjának tett fogadalma is köti. Rég megszokta, hogy számára a család az első, és ezért minden áldozatra hajlandó... vagy legalábbis majdnem mindenre. Úgy dönt, keres valakit, aki hajlandó egy hétre eljátszani a felesége szerepét.
Maggie a legalkalmasabb jelölt a feladatra. A lány sikeres divatfotós, aki férfialsókat és a hozzájuk tartozó szexis férfiidomok fényképezésére szakosodott, és épp Milánóba készül egy fotózásra. Az önfejű, amerikai lány egy feltétellel hajlandó belemenni a színjátékba: ha Michael megígéri, hogy távol tartja magát Alexától. Maggie sejtései szerint ugyanis a férfi titokban szerelmes a barátnőjébe. Végül a nőcsábász, életművész gróf és az érzelmeit megtagadó amerikai amazon alkut köt egymással.
Csakhogy Bergamo festői, ódon falai között Maggie-t nemcsak Conte férfiassága és meleg szíve varázsolja el, hanem kiterjedt rokonsága is. És persze ő is alaposan felforgatja a hagyománytisztelő nagycsalád életét.
Vajon születhet valódi szerelem egy álházasságból?

CYNTHIA ROGERSON: Szeretlek, ég veled
Erawan Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.10.

"Ez a könyv megerősített abban, hogy a szerelem mindig váratlanul érkezik, és mindent felborít az ember életében. Akár hiszel a szerelemben, akár nem, ez a regény végigvitorláztat az érzelmek háborgó tengerén, és magad sem tudod, hol a part, hol a kikötő..." (Fejős Éva)

Ania házassági tanácsadó, és azt hiszi, mindent tud a szerelemről és a tökéletes házasság titkairól - aztán találkozik egy férfival, és egyszeriben minden felborul az életében. Miközben válaszokat keres a kérdéseire, házassági tanácsokat ad a pácienseinek, többek közt Rose-nak és Henrynek, akiknél a válás vagy az együttmaradás a tét.

Az irodalmi díjas skót-amerikai írónő jellegzetes humorral és mély empátiával megírt története olyan, ami bármelyikünkkel megeshet. Szerethető szereplőivel együtt száguldunk végig a szerelemről, hűségről és hűtlenségről szóló, sziporkázóan szellemes regényen.


S.C. STEPHENS: Féktelen
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.10.11.
Az Esztelenül trilógia második kötete.


















S.C. STEPHENS: Meggondolatlan
Ulpius-ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2013.11.26.
Az Esztelenül trilógia harmadik kötete.


















JODI PICOULT: Vezeklés
Athenaeum Kiadó
Várható megjelenés: 2013.10.25.

Sage Singer egy pékségben dolgozva próbálja elfelejteni édesanyja tragikus halálát és saját boldogtalan magányát. Egy önsegítő csoportban megismerkedik Josef Weberrel, akivel életre szóló barátságot köt. De egy nap az idős Weber szörnyű titkot árul el a múltjából, és olyan szívességet kér Sage-től, ami komoly erkölcsi dilemmába taszítja a nőt. Ki ez az ember, akit a barátjának hitt, hol van a határ bűn és bűnhődés, megbocsájtás és kegyelem között? Hogyan védjük meg a családunkat, és miként léphetünk ki az ördögi körből, hogy végre ne a múlt diktálja a jövőt?
Átírhatja a múlt a jövőt?








FÁBIÁN JANKA: A francia nő
Ulpius-ház Könyvkiadó

Várható megjelenés: 2013.11.16.



















EMMA BECKER: M
(Erotikus)
Athenaeum Kiadó
Várható megjelenés: 2013.10.25.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése