2012. június 4., hétfő

Dizájn sarok: A könyvtáska

Új őrület dívik a tengerentúlon! Elvetemült iparművészek rátették gyarló mancsaikat a könyvekre, és divatcikké alakították... Első hallásra kicsit fájdalmasnak tűnik, de a végeredmény egészen elképesztő. A kibelezett alkotások immár luxuscikkeké váltak, így már nem meglepő, ha Paris Hilton kezébe is megfordul egy-egy  klasszikus.


















Egy rendhagyó példány a könyv védelmére:



A poszt végén megnézheted hogy készült ez a zöld tatyó




Egyik kedvencem a Büszkeség és balítélet :D










Ez a Jane Eyre táska KELL!









És íme az első magyar könyv táska!!! Igaz nem magából a könyvből, 
de nálunk is beindult az árukapcsolásos biznisz.
A táska egyébként Szilas Rita iparművész munkája.



És ha ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy a régi menthetetlen könyveidet a divat oltárán feláldozd, akkor itt egy kis útmutató:



A hasfelmetszést kicsit megkönnyeztem, nem vagyok hozzászokva a könyverőszakhoz... és az a csúf műanyag táskafül... ehh... Ha nő készíti a tatyót, sose választotta volna ezt az otromba fröccsöntött vackot.

3 megjegyzés:

  1. Ezek tök jól néznek ki (némelyik), bár én jópár könyvel ki nem mennék közülük nyilvános helyre! :)

    VálaszTörlés
  2. Én a Teljes Warhammer 40.000 univerzumából készítenék táskát legszívesebben. Praktikus a mérete és a borítója is nagyon szép :) Viccet félretéve én személy szerint nagyon remélem, hogy ez a divat megmarad a híresek és gazdagok köreiben...

    VálaszTörlés
  3. Ebben egyetértünk :) Sok szép borítós könyv aprítódna fel hirtelen a divathullám miatt. De mondjuk az nem lenne rossz, ha a kiadók reklám célzattal csupasz borítókat is legyártatnának. Akkor nem lennének otthoni késeléses áldozatok sem, és mindenki megkapná a magáét. Mert az az igazság, hogy vannak köztük elképesztően szép darabok. Például a mostani Ad Astrás könyvekből is megnéznék pár tatyót. Zseniálisak a fedlapterveik.

    VálaszTörlés